Wednesday, 4 July 2018

author photo

Bagaimana Hasilkan Extra Income Yang Lumayan Dengan Shopee




Hanya Perlu 20 Minit Setiap Hari Untuk Anda Monitor.. Selebihnya Semua Sistem Shopee Yang Uruskan. 



Jujurnya.. Kami Sendiri Terkejut Dengan Hasil Yang Kami Peroleh Sebab Kami "Newbie" Dalam Bidang Ecommerce!



Ya! Kami bukanlah siapa-siapa dalam bidang ecommerce, ini pun baru 6 bulan terjebak, sebelum ni kami aktif menjual melalui Fb page, minisite yang cikai-cikai, menggunakan iklan berbayar seperti google ads, facebook ads, dan segala macam teknik yang sifu-sifu ajar... 
close sale pun melalui whatsapp dan pakai borang tempahan... nak approve pun kena manual.. kena semak satu-satu nak pastikan duit masuk atau tak... Leceh, penat & banyak kerja! 
Lagi pening bila akaun kena flag, kena ban, kena suspend.. trafik & customer tiada, kos pula berjalan! pening kepala dibuatnya! Ini lah derita yang terpaksa di tanggung oleh ramai usahawan online

Namun Semuanya Mula Berubah Selepas Kami kenali Shopee!



Shopee adalah halaman marketplace pertama di Malaysia yang mempunyai fungsi-fungsi seperti social media, anda boleh berjual beli dengan begitu mudah sekali, kini semakin ramai pengguna yang membeli melalui shopee.
Yang penting shopee ini percuma, selamat & sangat mesra pengguna! Sesiapa pun boleh berjual beli di shopee tanpa sebarang urusan yang merumitkan :) 
Shopee boleh diakses melalui website shopee.com.my atau melalui app smartphone. Serius sangat mudah! Dari peringkat student sampai lah warga emas, semua membeli di shopee!
Kami pada awalnya hanya sekadar membeli belah di shopee, rasa seronok pula sebab barang pun murah, nak beli pun senang, pilihan barang pun ada banyak.. 
Pada awal tahun 2018 kami pun cuba-cuba letak barang di Shopee...  mana la tau ada sangkut sale.... Pada awalnya tiada sebarang jualan..  lalu kami buat beberapa split test dan uji kaji...  hasilnya... Alhamdulillah dapat hampir RM700 pada bulan Februari.. 
Dan paling seronok, urusan jualan semuanya diuruskan oleh shopee.. kita sebagai penjual tunggu dapat order dan pos barang sahaja! Kalau order dah complete tinggal withdraw je masuk dalam akaun bank. MUDAH! JIMAT MASA DAN TAK PENING KEPALA! 

Serius Ini Berita Gembira Buat Kami! Bukan Sebab Dapat 5 Angka Semata-mata, Tapi kerana... 

  • Tak perlu buat website
  • Tak perlu buat close sale melalui whatspp
  • Tak perlu run iklan Facebook ads
  • Tak perlu run iklan google adword
  • Tak perlu pening-pening cari agen tolong jual 
  • Tak perlu buat page facebook
  • Tak perlu buat ayat menjual yang panjang-panjang
  • Tak perlu susah-susah cari trafik

Bayangkan setiap bulan 5 angka masuk ke akaun shopee anda...  Anda tak nak?




Semua urusan kami menjadi mudah dan bilangan pelanggan makin meningkat dari hari ke hari apabila kami mula mendapat rating yang bagus dari pelanggan...  
Setelah berbulan kami menjana sales yang agak lumayan dengan shopee, kami buat keputusan untuk berkongsi strategi dan teknik yang berkesan untuk menjual di Shopee! 
Boleh kata ini adalah panduan yang proven dari " NEWBIE untuk NEWBIE " 

Kami perkenalkan panduan terbaru kami untuk 2018...



"RAHSIA TEKNIK SHOPEE"

Rahsia Teknik Shopee - Klik Sini



Apa Yang Terkandung Dalam Panduan Ini?

  • Apa yang anda patut tahu sebelum mulakan perniagaan di shopee
  • Bagaimana untuk mendapatkan idea produk apa yang hot dijual di shopee
  • Cara beli borong di shopee tanpa sebarang kos shipping 
  • Fungsi teknikal di shopee yang anda patut tahu dan guna
  • Cara apply shopee Free Shipping Program (Rebet) 
  • Apa kaedah paling berkesan untuk menjual tanpa perlu main harga
  • Strategi apa yang anda patut gunakan untuk mula mendapatkan jualan pertama
  • Bagaimana mendapatkan pelanggan yang sangat berminat dengan produk yang anda jual (Shopee Ads
  • Bagaimana nak dapatkan lebih banyak jualan selepas mendapat jualan pertama
  • Bagaimana nak kekalkan rating dan maintain sales setiap bulan 
  • Apa langkah pencegahan yang perlu dilakukan supaya akaun anda selamat dan boleh berurusan dengan shopee untuk tempoh yang lama
  • Dan banyak lagi sebenarnya info-info penting yang anda patut tahu.. 

Berapa Harga Panduan Ini Termasuk Group Support? 

Jika anda benar-benar serius mahu menjana pendapatan melalui shopee, pastinya anda tidak kisah untuk membayar berapa pun untuk panduan ini bukan? 
Kalau ikutkan kami nak letak RM100 untuk panduan ini sebab memang proven dan banyak masa yang telah kami laburkan... namun begitu, khas untuk anda sempena Ramadhan ini, kami nak bagi harga spesial iaitu serendah RM60 sahaja! 
Ya RM 60 sahaja untuk tutorial serta group support vip dari kami! 
Hanya sekali bayar... 
*Bukan itu sahaja...  jika anda order hari ini.. kami akan bagi extra ayat closing yang terbukti telah menarik ramai pembeli..  ayat jampi ini sesuai untuk kebanyakan jenis produk! Cuma ayat jampi ini kami tak nak bagi pada semua orang termasuk yang beli panduan ini! 
Siapa yang cepat dia dapat! 
Harga akan dinaikkan pada bila-bila masa!



[ Baca ] - Panduan Bisnes Shopee Jana 5 Angka Sebulan

Semoga bermanfaat.

This post have 0 komen


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post

Advertisement