Thursday, 5 July 2018

author photo
Berniaga tanpa modal memang sentiasa jadi tumpuan masyarakat sekarang. Bisnes apa yang tidak memerlukan modal permulaan? Wujudkah bisnes yang tidak memerlukan modal? Mungkin ada, tetapi mungkin juga sekadar ayat ‘’pancingan” beberapa pihak untuk mengikuti program yang entah betul kah tidak.

Kami di Rujukan Niaga sentiasa menerima pelbagai pertanyaan tentang teknik berniaga di Shopee ni. Ya, admin sendiri juga adalah salah seorang peniaga yang menjual di Shopee.

Kenapa bukan di Lazada? Ebay? Lelong? Atau Mudah?

Jika anda tahu kenapa Shopee lebih menarik, pasti dah lama anda berniaga di Shopee..

Kami percaya, anda berminat nak tahu teknik berniaga di Shopee. Pastikan anda baca sampai habis apa yang kami hendak kongsikan disini.


Teknik Jana 5 Angka Di Shopee


Baiklah, kami pasti anda semua kenal laman web ecommerce Shopee. Jika dibandingkan dengan laman ecommerce lain, kami yakin Shopee banyak pilihan produk yang menarik dengan diskaun penghantaran yang kadang-kadang mengejutkan.

Rahsia Dan Panduan Berniaga Melalui Shopee Sehingga 5 Angka Sebulan

Shopee adalah halaman marketplace pertama di Malaysia yang mempunyai fungsi-fungsi seperti social media, anda boleh berjual beli dengan begitu mudah sekali, kini semakin ramai pengguna yang membeli melalui shopee.

Yang penting shopee ini percuma, selamat & sangat mesra pengguna! Sesiapa pun boleh berjual beli di shopee tanpa sebarang urusan yang merumitkan :)

Shopee boleh diakses melalui website shopee.com.my atau melalui app smartphone. Serius sangat mudah! Dari peringkat student sampai lah warga emas, semua membeli di shopee!



Kelebihan Berniaga Di Shopee Yang Perlu Diketahui

  • Tak perlu buat website
  • Tak perlu buat close sale melalui whatspp
  • Tak perlu run iklan Facebook ads
  • Tak perlu run iklan google adword
  • Tak perlu pening-pening cari agen tolong jual
  • Tak perlu buat page facebook
  • Tak perlu buat ayat menjual yang panjang-panjang
  • Tak perlu susah-susah cari trafik

Ada yang tanya, kenapa tak berniaga di Facebook saja? Guna FB Ads?

Boleh je Dik! Kalau ada Kad Kredit/Kad Debit memang lebih mudah. Tetapi..

Pasti anda akan pening bila akaun kena flag, kena ban, kena suspend.. trafik & customer tiada, kos pula berjalan! pening kepala dibuatnya! Ini lah derita yang terpaksa di tanggung oleh ramai usahawan online apabila guna FB Ads untuk bisnes mereka 100%.


Panduan Rahsia Teknik Shopee


Anda bernasib baik kerana beberapa anak muda iaitu Zyan, Fendy dan Raizan bersusah payah menghasilkan panduan teknik berniaga di Shopee ini untuk memudahkan anda.

Dalam panduan ini, anda akan dapat…

Rahsia Dan Panduan Berniaga Melalui Shopee Sehingga 4 Angka Seminggu


Apa Yang Terkandung Dalam Panduan Ini?

  1. Apa yang anda patut tahu sebelum mulakan perniagaan di shopee
  2. Bagaimana untuk mendapatkan idea produk apa yang hot dijual di shopee
  3. Cara beli borong di shopee tanpa sebarang kos shipping
  4. Fungsi teknikal di shopee yang anda patut tahu dan guna
  5. Cara apply shopee Free Shipping Program (Rebet)
  6. Apa kaedah paling berkesan untuk menjual tanpa perlu main harga
  7. Strategi apa yang anda patut gunakan untuk mula mendapatkan jualan pertama
  8. Bagaimana mendapatkan pelanggan yang sangat berminat dengan produk yang anda jual (Shopee Ads)
  9. Bagaimana nak dapatkan lebih banyak jualan selepas mendapat jualan pertama
  10. Bagaimana nak kekalkan rating dan maintain sales setiap bulan
  11. Apa langkah pencegahan yang perlu dilakukan supaya akaun anda selamat dan boleh berurusan dengan shopee untuk tempoh yang lama
  12. Dan banyak lagi sebenarnya info-info penting yang anda patut tahu..


Nak tahu lebih lanjut tentang panduan dan teknik berniaga di Shopee ini? Klik sini

Nanti dulu...!

Mereka yang menghasilkan panduan ini sudah berjaya mengaut keuntungan puluhan ribu sebulan. Tengok beberapa printscreen hasil mereka..

Rahsia Dan Panduan Berniaga Melalui Shopee Sehingga 4 Angka Seminggu

Rahsia Dan Panduan Berniaga Melalui Shopee Sehingga 4 Angka Seminggu


Hurmmm..

Nampak 'bikin jeles' kan?

Nak buat bisnes macam diorang jugak?


Panduan Rahsia Teknik Shopee ada kami kongsikan sini - Klik sini  !

Semoga bermanfaat.

This post have 0 komen


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post

Advertisement